Football Talk

Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν 1-1: Άγγιξαν την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφεραν οι «ασπιρίνες»

Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν 1-1: Άγγιξαν την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφεραν οι «ασπιρίνες»
Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 1-1 σ' ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν και με τους τρεις βαθμούς.

Η Φράιμπουργκ υποδέχτηκε τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για τις ανάγκες της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό σ' ένα ματς που έληξε 1-1.

Μετά τη νίκη της Λειψίας επί της Άιντραχτ που την έφεραν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, η Φράιμπουργκ αποζητούσε τους 3 βαθμούς αλλά κάτι τέτοιο δεν κατάφερε να το πετύχει. Κόντρα στη ροή του αγώνα, με τη Λεβερκούζεν να έχει το 61% της κατοχής και να κάνει περισσότερες φάσεις, ο συνήθης ύποπτος που ακούει στο όνομα Βιντσέντζο Γκρίφο άνοιξε το σκορ για τη Φράιμπουργκ στο 29’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ δίνοντας ανάσα στην ομάδα.  Με αυτό το γκολ ο Ιταλός έφτασε τα έξι στις πέντε τελευταίες εντός έδρας εμφανίσεις του.

Fp5sfRqWwAkkARj.jpg

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για ισοφάριση αλλά τους έλειπε η τελική πάσα η οποία ήρθε στο 2ο ημίχρονο, όταν στο 67ο λεπτό ο Μίτσελ Μπάκερ με την εξαιρετική του σέντρα βρήκε τον Σαρντάρ Αζμούν ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.


Στα λεπτά που απέμειναν το ματς ήταν πολύ πιο ισοροπημένο απ' ότι πριν την ισοφάριση,με τις «ασπιρίνες» να πιέζουν λίγο περισσότερο. Πριν τη λήξη του αγώνα λίγο έλειψε να κλέψει το τρίποντο η Λεβερκούζεν με δοκάρι του Σικ στο 91' όμως εν τέλει οι δύο ομάδες έφυγαν ισόπαλες από το γήπεδο.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0